04/23/2014

We verkleinen onze kwekerij.

We beginnen met het afbouwen van onze kwekerij. Na meer dan 35 jaar gaan we onze collectie en bijhorende voorraad sterk verminderen naar een meer onderhoudsvriendelijk bedrijf waar wij, met voor ons haalbare werkuren, alles onder controle kunnen houden. De workshops en bonsaischool blijft zoals het is en gaat op termijn nog uitbreiding krijgen naar meer cursisten, waarvoor nu al het aangepaste startmateriaal opzij wordt gezet en verder gekweekt zodat er nog altijd voldoende en zeer goed startmateriaal voorradig zal blijven.  Een klein deel van de collectie wordt uitgeselecteerd als zijnde blijvende bomen,  alle andere bomen worden vanaf deze week verkocht aan prijzen lager dan in Japan. Een overige gedeelte wordt in extra grote potten overgezet als zijnde herop te starten bomen in de toekomst. Wij doen geen online verkoop.  Laat ons weten wat u interesseert en wij geven u een goede korting.

Comments

Beste Danny,
Ik heb zeker nog belangstelling om het een of ander aan te kopen maar zou graag ter plaatse daarvoor kijken. Ik volg de aanbiedingen van de workshops maar de datums passen mij niet.
Ik kan nooit de zaterdag of zo, alleen woensdag namiddag of maandagnamiddag.
Groetjes Marc

Posted by: Marc De Ridder | 04/23/2014

Respond to this comment

Hey Danny

Als je hulp kan gebruiken geen enkel probleem mail gerust en ik kan me zeker enkele dagen per week vrij maken om een handje te helpen.

Grtz Eddy

Posted by: Eddy Vanthomme | 04/26/2014

Respond to this comment

The comments are closed.