02/02/2015

Omleiding wegens wegwerkzaamheden - bereikbaarheid.

 

Wegens wegenwerken ter hoogte van de viaduct (op 500m van het Bonsai Center Ginkgo) zijn we momenteel  niet bereikbaar via de R4, afslag nr 4 Destelbergen, LINKS de N445 op en en 4-tal km verder op de RECHTSE KANT van deze baan.

Bereikbaar:

Vanaf Antwerpen E17 autosnelweg afslag nr 11 (Beervelde-Lochristi) dan rechts richting Wetteren de autosnelweg over. Aan het T-kruispunt (ESSO) neemt u terug rechts richting Gent en dan bevinden wij ons een 3-tal km verder aan de LINKSE KANT van die baan.

Vanaf Oostende/Kortrijk/Gent neemt u op de E17 niet de afslag naar de R4 maar de volgende afslag 11 Beervelde, dan richting Wetteren (viaduct over) dan aan T-splitsing (ESSO) neemt u terug rechts richting Gent en dan bevinden wij ons een 3-tal km verder aan de LINKSE KANT van die baan.

Vanaf Brussel Afrit 16 Merelbeke (R4) en dan aansluiting naar E17 richting Antwerpen, dan afslag 11 Beervelde/Lochristi, dan richting Wetteren (viaduct over) dan aan T-splitsing (ESSO) neemt u terug rechts richting Gent en dan bevinden wij ons een 3-tal km verder aan de LINKSE KANT van die baan.

The comments are closed.