03/13/2017

VRIJDAG 17 MAART van 19u - 21u, vergadering voor de leerlingen van Danny.

Vrijdag 17 maart 2017 van 19u - 21u "Kei Bonsai Kai" voorjaarsmeeting.*
Open vanaf 18u00, de bomen kunnen vanaf 18u15 in de vergaderruimte worden gezet.
De serres zijn open 's avonds van 18u tot 19u30.
 
Bespreking van lopende projecten, afgewerkte projecten of rijpere bomen.
 
*Deze vergadering is een extra, gratis, service voor en door leerlingen die actief workshops volgen bij Danny en met bomen die hier op workshops jaarlijks worden opgevolgd.
 
Iedereen brengt 1 of 2 lopende projecten mee die meer dan een jaar geleden zijn opgestart, de verdere opbouw wordt dan besproken.
 
Leerlingen die geen projecten meebrengen kunnen een rijpere boom of een afgewerkt project meebrengen, deze worden dan op hun onderhoudsmogelijkheden besproken.
 
Voor de zekerheid nog even herhalen dat onze meetings enkel toegankelijk zijn voor onze cursisten die met een aangebrachte boom de vergadering verrijken, met uitzondering van cursisten die minder dan een jaar geleden of een jaar geleden gestart zijn die kunnen komen zonder iets mee te brengen.
Dus een beetje moeite moet er gedaan worden om minimum iets mee te brengen. "Kei Bonsai Kai" is gebouwd op basis van initiatief nemende cursisten.
 
Er zal nog kort over de tentoonstelling van 2018 gepraat worden die samen met het 40-jarig bestaan van de bonsai kwekerij zal georganiseerd worden.
 
Het is onmogelijk om de vergadering in 2 talen te doen.
 
Gelieve op voorhand in te schrijven per mail.
 
Inschrijvingen: Ferre, Claude G., Koen G.,Peter VG., Marnic DT., Pieter VL., Micky, Bart DH., Ricardo C., David R., Joachim DC., Frederik DB., Johan M., Bart C., Cathy., Lieve VH., Franky DM., Bob S., Alain DB., Patrick DWi., Peter DuJ., Kurt VBr., Thijs VDB., Mathieu DSl., Dirk H., Stefaan L.,

 

The comments are closed.