12/22/2017

Workshop van vrijdag 08 december - een overzicht - Larix.

IMG_2104.JPG

De meeste tweedejaars zijn nu met hun beginnersbomen aan het terugkomen. Nu pas merken deze hun bedradingsfouten van de eerste bedrading. Iedereen die ondertussen voldoende heeft verder geoefend kan nu op hetzelfde startmateriaal een mooiere boom maken doordat het startmateriaal beter is geworden en de eigenaar eveneens.

IMG_2197.JPG

Als dit goed zit kunnen we verder over de vorm praten.

IMG_2227.JPG

Het is vooral belangrijk dat de eigenaar zijn boom zelf bedraad en zelf leert vormen, weliswaar onder begeleiding. Bij vele deelnemers kan kan ik de grens van begeleiding steeds verleggen naar een iets hoger niveau zonder te forceren. Velen haken af, die beslissen (denken) dat ze het weten en denken geen begeleiding meer nodig te hebben. Zij die iedere stap onder professionele begeleiding doen en op alle niveaus zich laten ondersteunen, daar merk je een duidelijk verschil met de bomen van diegenen die dat niet doen.

We hebben in zeer ruim assortiment aan Larixen te koop in alle maten, stadia van opbouw en prijsklassen. Zeer mooi materiaal voor zowel éénlingen als bossen.

 

 

 

The comments are closed.